Fruktabonnemang

Bjud din personal på frukt och skapa en trevlig stämning på jobbet! En fruktkorg i fikarummet, receptionen eller mötesrummet ger ett fräscht intryck hos företagets gäster, kunder och anställda.

Att frukt dessutom gör att man blir piggare och gladare och får ett starkare immunförsvar får man på köpet. Genom att bjuda på frukt kan alltså sjukfrånvaron minska!

Fruktabonnemang från Lökens finns i ett antal olika varianter. Ring 016-136161 eller skicka en förfrågan via kontakt för att få ett förslag på abonnemang som passar just dig och ditt företag!

Garanterat färskt

Basutbudet består av röda och gröna äpplen, apelsin, päron, bananer och clementiner men kan naturligtvis skräddarsys enligt önskemål. Kanske vill du lyxa till korgen med vindruvor, ananas och choklad?

Leverans direkt

Leverans sker under måndagsförmiddagarna direkt till ditt företag (inom Eskilstuna-Torshälla stad). Du har därmed en fräsch fruktkorg hela veckan! Enda kravet vi har är att du beställer minst 20 kg.

Skattefri förmån

Ett företag som bjuder sin personal på frukt har rätt att dra av hela kostnaden. För personalen räknas frukt som en skattefri förmån. Ett fruktabonnemang ger företaget gladare och framför allt friskare personal!